Ο Μαρτίνεθ πιστεύει πάρα πολύ στον «κύκλο». Αυτόν που δημιουργεί πριν από κάθε προπόνηση, για να μιλήσει στους παίκτες. Το έδειξε και στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μαρτίνεθ πιστεύει πάρα πολύ στον «κύκλο». Αυτόν που δημιουργεί πριν από κάθε προπόνηση, για να μιλήσει στους παίκτες. Το έδειξε και στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης.
“Ντόπες” με συγκλονιστική ομιλία από τον Μαρτίνεθ! -«Είμαστε εδώ, σε αυτό το όμορφο γήπεδο, στο σπίτι μας. Εδώ θα παίξουμε την Πέμπτη, μπροστά στον κόσμο μας. Είναι υποχρέωσή μας να παίξουμε με πάθος, με καρδιά, για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς μας, που θα βρεθούν εδώ, σε αυτές τις εξέδρες, για να μας υποστηρίξουν», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός. Θέλοντας να αγγίξει ευαίσθητες χορδές, αλλά και να δώσει έξτρα κίνητρο και… αδημονία στους παίκτες του.

Ο Μαρτίνεθ έκανε και έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, σημειώνοντας πως «…πρέπει να είμαστε ομάδα κόντρα στην Γκενκ. Να είμαστε όλοι μαζί. Σαν οικογένεια. Εχουμε πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Εχουμε βελτιωθεί πολύ μετά από 7 εβδομάδες που κάνουμε προπονήσεις. Και τώρα πρέπει να το δείξουμε στον κόσμο μας και στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα σε μια καλή και επικίνδυνη ομάδα, με καλούς και γρήγορους παίκτες όπως η Γκενκ!»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24