Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Θρύλου πραγματοποιεί ο Κένι Λαλά

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό κάνει αυτή την ώρα κόντρα στον Άρη ο Κένι Λαλά.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», που μπήκε στην αρχική ενδεκάδα από τον Πέδρο Μαρτίνς, παίρνει τα πρώτα του λεπτά με τον Θρύλο, ώστε να προσαρμοστεί και αυτός άμεσα, μιας και η ομάδα τον έχει ανάγκη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24