Στο ντεμπούτο τους με Σαρζά και Κορ Φακάν αντίστοιχα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε βασικός αναδείχθηκε νικητής (3-0) απέναντι στην ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά με τη φανέλα της Σαρζά.

Ο 31χρονος Έλληνας στόπερ, λίγες μέρες αφότου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πώλησή του στον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μάλιστα ως βασικός με τη νέα του ομάδα, απέναντι στον συμπατριώτη του και πρώην παίκτη των Ερυθρόλευκων και της ΑΕΚ, Παναγιώτη Ταχτσίδη, βγαίνοντας νικητής με το άνετο 3-0.

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Η Σαρζά έκανε το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα με γκολ των Κάιο (16′), Λουανζίνιο (49′) και του έτερου νεοαποκτηθέντα σταρ, Πιάνιτς (59′), έχοντας βασικό στη γραμμή κρούσης και τον Πάκο Αλκαθέρ. Από την άλλη πλευρά, ο Ταχτσίδης, ο οποίος έκανε επίσης ντεμπούτο με τη φανέλα της Κορ Φακάν, πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας για παρτενέρ στον άξονα τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Μεχντί Αμπέντ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24