Έτοιμες να δώσουν τα πάντα για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον αποψινό (17/4, 20:30) 2ο τελικό μπάσκετ είναι οι γυναίκες του Θρύλου, σύμφωνα με τον Θανάση Νίκλα.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Θάνος Νίκλας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι παίκτριές του μπορούν να κάνουν το 2-0 στις νίκες, μετά το 72-69 του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, και για να γίνει αυτό, θα δώσουν παραπάνω από το 100%!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι μια σειρά που εξελίσσεται γρήγορα και τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Έχω τονίσει, πως δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ή να μείνεις στο προηγούμενο παιχνίδι. Πνευματικά, αλλά και τακτικά, έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα κοιτάξουμε κάθε κατοχή ξεχωριστά και θα δώσουμε το 110% της ενέργειας μας, για τον στόχο που έχουμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24