Την Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει αύριο στον Λαιμό ο Θρύλος με στόχο το πρώτο «διπλό» για το 2019.

Στον Λαιμό αγωνίζεται αύριο, Σάββατο (12/1,16:00) το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Βουλιαγμένη για την πρώτη αναμέτρηση των δύο πρώτων της Α’ Φάσης του 21ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Να επισημάνουμε, πως ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει οριστεί για το Σάββατο (19/ 1,16:00), στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο. Η ομάδα η οποία θα επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια θα μπει στη Γ΄ Φάση, στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, με 6 βαθμούς, ενώ η άλλη ομάδα θα συνεχίσει με 3 βαθμούς.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, με τον Χάρη Παυλίδη να έχει στην διάθεση του όλες τις αθλήτριες του.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελούν οι : Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24