Ο Ολυμπιακός επιμένει στην περίπτωση του Τόνι Λάτο και για αυτό οι «ερυθρόλευκοι» μιλάνε και πάλι με τη Βαλένθια.

Έχει γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θέλει όσο τίποτα να κάνει δικό του τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια. Ο παίκτης έχει μιλήσει με τον Μίτσελ, θέλει πολύ να έρθει στο λιμάνι, όμως η ομάδα του δεν έχει δώσει το «πράσινο φως» για αυτή τη μεταγραφή.

Οι άνθρωποι του Θρύλου, επικοινώνησαν και πάλι με τις «νυχτερίδες» και δείχνουν με κάθε τρόπο το πόσο πολύ θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ισπανό μπακ. Ο ίδιος προσπαθεί από την πλευρά του να πείσει την ομάδα του και φαίνεται ότι μετά και τις νέες κουβέντες από πλευράς Ολυμπιακού, τα πράγματα θα εξελιχθούν ευχάριστα.

Στην περίπτωση του Σουάζο, από τη στιγμή που υπάρχουν προτάσεις από Φενέρ και Μπεσίκτας και ο παίκτης δεν απαντάει, δεν πρόκειται να το… κουράσουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24