Το πρώτο του σχόλιο για το... οσονούπω ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη στην Euroleague, που θα τον φέρει στην πρώτη θέση των σκόρερ, μίλησε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην έδρα της Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (27/12), σε ένα ματς που άπαντες είχαν προετοιμαστεί για το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη.

Ο «Kill Bill» χρειαζόταν 12 πόντους για να αφήσει πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να περάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ στην διοργάνωση και η Euroleague είχε καλέσει τον Καταλανό παίκτη στο ματς, για να… παραδώσει τη σκυτάλη.

Αυτό, όμως, δεν έγινε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού ενδέχεται να τα καταφέρει κόντρα στη Φενέρ (02/01).

Ο «La Bomba» βρέθηκε στο «Adidas Next Generation Tournament» της Βαλένθια, για να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα», και η Euroleague απέσπασε το σχόλιό του για τον Σπανούλη.

«Ο Βασίλης, για μένα και για πολύ κόσμο, είναι σημείο αναφοράς. Σύντομα, θα με ξεπεράσει σε πόντους, κάτι που θα γινόταν μια μέρα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Euroleague. Είναι σημαντικό που βλέπω έναν παίκτη, με τόσο ταλέντο και τέτοια κληρονομία, όπως αυτός, να με προσπερνά», είπε χαρακτηριστικά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24