Ο Ναν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε στο καθαρό μυαλό που έδειξαν οι «πράσινοι» και στη δύναμη που πήραν από τον κόσμο.

Ο Κέντρικ Ναν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 79-75 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε στο καθαρό μυαλό που έδειξαν οι «πράσινοι» και στη δύναμη που πήραν από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν στην ΕΡΤ:

«Ήταν μια σκληρή μάχη. Ηταν τρία παιχνίδια σε πέντε μέρες. Προετοιμαστήκαμε και το καταφέραμε μαζί σαν ομάδα. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, όπως και εγώ και προσπάθησα να μείνω επιθετικός και να δω πιο ήρεμα το παιχνίδι».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24