Μπράουν: «Ο Ολυμπιακός θα παλέψει να μπει στα πλέι οφ»!
![Μπράουν: «Ο Ολυμπιακός θα παλέψει να μπει στα πλέι οφ»!](https://www.thrylos24.gr/wp-content/uploads/2024/01/Ανώνυμο-σχέδιο-2024-01-31T220220.820-1024x576.jpg)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός άσος της Άλμπα Βερολίνου και πρώην παίκτης του NBA, Στέρλινγκ Μπράουν, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει να μπει στα πλέι οφ.
Ο Αμερικανός άσος της Άλμπα Βερολίνου και πρώην παίκτης του NBA, Στέρλινγκ Μπράουν, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει να μπει στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας μετά την ήττα της ομάδας του με 101-87 για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” (είχε 10 πόντους και 2 ριμπάουντ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση).
Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι δύσκολο. Πολλές ομάδες στην μέση της βαθμολογίας παλεύουν για τα πλέι οφ, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο, δεν μπορώ να πω σίγουρα. Όλοι λένε πως θα πάει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Είναι δύσκολο να αποφασίσω. Επειδή με ρωτάς, θα πω τις Ρεαλ Μαδρίτης, Μονακό, Παναθηναϊκό και πιθανότατα τη Βίρτους Μπολόνια».