Αναλυτικά τα όσα είπε στους «PlayMakers»:
«Καταρχάς χαίρομαι που καταλάβατε και εσείς ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο φάνηκε εύκολο κατά την εξέλιξή του. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντι στην Ρεάλ, είναι ομάδα που τιμωρεί κάθε σου λάθος, δεν τα παρατάει ποτέ ανεξάρτητα από το σκορ και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Σήμερα ξεκινήσαμε ακριβώς όπως θέλαμε. Η άμυνα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, δεν μπόρεσε κανένας παίκτης της Ρεάλ να βρει ρυθμό, δεν δεχθήκαμε καλάθια από κανένα τομέα του παιχνιδιού συγκεκριμένα. Το σκορ που έπαιρνε ήταν λίγο από επιθετικά ριμπάουντ, λίγο από τρανζίσιον και οι αριθμοί τα λένε όλα. 29 πόντοι από μία τόσο ταλαντούχα ομάδα είναι χαρακτηριστικό. Είναι και άλλοι αριθμοί που δείχνουν την επιθετικότητα με την οποία μπήκαμε. Τους οδηγήσαμε σε 13 λάθη στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε 7 επιθετικά ριμπάουντ που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο. Αυτό μας βοήθησε στο να πάρουμε μία διαφορά στο σκορ και από εκεί και πέρα να ελέγξουμε το ματς. Δεχθήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ δεν τα παρατάει ποτέ και τιμωρεί κάθε λάθος. Δεχθήκαμε κάποια σερί αλλά ήμασταν ψύχραιμοι και ελέγξαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια.
Η αντίδραση των παικτών δείχνει πόσο έμπειρη ομάδα είμαστε σε play-offs. Δεν υπήρξαν πανηγυρισμοί, δεν υπήρξε κανένα συναίσθημα. Ξέρουμε ότι απλά έγινε ένα βήμα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί σε αυτές τις σειρές που είναι τόσο υψηλού επιπέδου αν ολιγωρήσεις θα το πληρώσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε με το ίδιο πάθος και ο κόσμος να μας δώσει την ίδια ώθηση με σήμερα. Μας έσπρωξε να βρούμε ρυθμό, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να παίξουμε με έξτρα ενέργεια και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».