Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει τελειώσει νωρίς το ματς, ενώ ανέφερε πως ήταν ένα πολύ καλό μάθημα η εμφάνιση απέναντι στη Λαμία.

Ο Κρητικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, δεν «μάσησε» τα λόγια του για την κακή εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ, στη Λαμία.

Ο διεθνής χαφ των «ερυθρολεύκων», στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν τελείωσε το παιχνίδι έχοντας το προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά υπογράμμισε επίσης πως το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία ήταν ένα πολύ καλό μάθημα γι’αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη στη κάμερα του MEGA: «Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο 0-2 με ένα 0-3 που είχαμε ευκαιρίες. Δώσαμε το διαίωμα στη Λαμία. Κρατάμε τους 3 βαθμούς. Θέλουμε χρόνο γιατί έχουμε νέους παίκτες. Ήταν ένα καλό μάθημα αυτό ματς. Εγώ έβαλα ένα λιθαράκι με το γκολ μου».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24