Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για τις αλλαγές στη Νορβηγία που θα έχει απόψε ο Ολυμπιακός, στο κομβικό ματς με την Μπόντο Γκλιμτ.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή και τις επιλογές του για τον πάγκο. Εκεί όπου υπάρχουν σημαντικές λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Κοστίνια, Ρέτσος, Ονιεμαέτσι και Κωστούλας. Μεταξύ αυτών, ο Πασχαλάκης αποτελεί την εναλλακτική κάτω από τα δοκάρια. Ενώ ο Πιρόλα και ο Ρέτσος μπορούν να προσφέρουν στα μετόπισθεν αν χρειαστεί.

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Βάσκου, η «σίγουρη» άμυνα και η έκπληξη του… φορ!
Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Βάσκου, η «σίγουρη» άμυνα και η έκπληξη του… φορ!

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Στάμενιτς και ο Κοστίνια είναι διαθέσιμοι για να δώσουν επιπλέον τρεξίματα. Ενώ στην επίθεση, ο Βέλντε και ο Κωστούλας μπορούν να φέρουν φρεσκάδα και ταχύτητα, εφόσον κληθούν να βοηθήσουν.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεσή του αρκετές επιλογές, οι οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές στη διάρκεια της αναμέτρησης. Ειδικά αν ληφθούν υπόψη οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στη Νορβηγία.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24