Νικητής στη δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του βγήκε ο Μπολομπόι.

Ο σέντερ του Θρύλου, να θυμίσουμε πως είχε αποχωρήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2022 από την ΤΣΣΚΑ λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με την πρώην ομάδα του να τονίζει πως ο αθλητής έλυσε παράνομα το συμβόλαιό του.

Θεώρησαν πως εγκατέλειψε την ομάδα του, με την ΤΣΣΚΑ να του επιβάλει και κυρώσεις.

Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν
Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν

Όμως, σύμφωνα με το BasketNews, το Διαιτητικό Δικαστήριο (BAT) αποφάνθηκε ότι επετράπη στον παίκτη να φύγει από τη Ρωσία λόγω του πολέμου, δικαιώνοντας τον παίκτη και διατάσσοντας παράλληλα την ΤΣΣΚΑ να πληρώσει όλα τα τέλη για την υπόθεση και όλα τα νομικά έξοδα του Μπολομπόι.

Σημειώνεται πως το BAT στο παρελθόν είχε δικαιώσει για τον ίδιο λόγο τον Τζάρελ Μπράντλεϊ στη διαμάχη του με την Ούνικς Καζάν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24