Με επίσημη ανακοίνωση, ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε πως δε θα επιτρέψει στους φιλάθλους των πέντε «μεγάλων» ομάδων της χώρας, να δώσουν το «παρών» στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Με επίσημη ανακοίνωση, οι Αρκάδες γνωστοποίησαν πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου τόσο στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και στα ματς με Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, κάτι που ωστόσο σημαίνει δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ούτε οι φίλαθλοι του Αστέρα οι οποίοι δεν έχουν διαρκείας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», την Δευτέρα (29/08, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24