Απίστευτη αστυνομική πρόκληση «τινάζει στον αέρα» τον τελικό του βόλεϊ.

Απαράδεκτη στάση από την ΕΛΑΣ και του ταξίαρχου Αξιωτόπουλου, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Την ίδια ώρα που οπαδοί του Παναθηναϊκού μοίραζαν μολότοφ σε τοπικούς συνδέσμους στην Καλαμάτα, η αστυνομία σταμάτησε διαπιστευμένους για την αναμέτρηση οπαδούς του Ολυμπιακού στα διόδια.

Συγκεκριμένα, η ΕΟΠΕ, οι ομάδες και η Αστυνομία δήλωσαν λίστα στη ΓΑΔΑ για τους διαπιστευμένους του αγώνα. Κάτι που φυσικά έπραξε και ο Ολυμπιακός με τους οπαδούς του να μεταβαίνουν καθ’ όλα νομότυπα στην Καλαμάτα. Κάτι που όμως δεν ήταν σύμφωνο με τον «σερίφη» Αξιωτόπουλο ο οποίος μάλιστα προκαλούσε διαρκώς τους φίλους του Θρύλου λέγοντας πως: «Εδώ κουμάντο δεν κάνει ο Ολυμπιακός, κάνω εγώ!».

Όπως φαίνεται για την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βρίσκονται μη διαπιστευμένοι οπαδοί στην Καλαμάτα χωρίς η ομάδα τους να παίζει αγώνα, αρκεί να είναι «πράσινοι». Αποδεικνύουν έτσι περίτρανα πως το μόνο τους πρόβλημα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24