O Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στους Ισραηλινούς για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό, δήλωσε ότι στηρίζει 100% την απόφαση των Αγγελόπουλων «χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με αυτό» και ζήτησε να αλλάξουν οι όροι απόδοσης δικαιοσύνης από τους διαιτητές.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε θέση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των Πειραιωτών από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, κλήθηκε από τους Ισραηλινούς να μιλήσει για την απόφαση της ομάδας του και δήλωσε ξεκάθαρα ότι στηρίζει την κίνηση των αδερφών Αγγελόπουλων, ασχέτως εάν συμφωνεί ή όχι με αυτήν.

Ο Αμερικανός τεχνικός, μάλιστα, υποστήριξε ότι επειδή δεν είναι καιρό στην Ελλάδα, δεν έχει εικόνα του backround, των όσων έχουν προηγηθεί της συγκεκριμένης ενέργειας του Ολυμπιακού και του πολέμου που έχει δεχθεί από τη διαιτησία όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο υποστήριξε ότι το νερό ξεχείλισε και η ομάδα αποφάσισε να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν, με σκοπό να αλλάξει κάτι ως προς τους όρους δικαιοσύνης μεταξύ των ομάδων.

Αταμάν στο Τούρκικο Πρακτορείο Ειδήσεων: «Παναθηναϊκός, Εφές και Φενέρ στο Final Four θα είναι μια τουρκική πανδαισία»
Αταμάν στο Τούρκικο Πρακτορείο Ειδήσεων: «Παναθηναϊκός, Εφές και Φενέρ στο Final Four θα είναι μια τουρκική πανδαισία»

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Στηρίζω τους ιδιοκτήτες της ομάδας μου και τη διοίκηση 100%, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με την απόφαση», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα sport5.co.il ο Μπλατ.

Συνεχίζοντας και προσπαθώντας να εξηγήσει την κατάσταση, σημείωσε: «Είμαι νέος σε αυτή την κατάσταση και δεν έχω την οπτική και τη μακροχρόνια εμπειρίας του ποια είναι η κατάσταση, το περιβάλλον εδώ, σε αυτή τη διαμάχη και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από αυτό το σκάνδαλο. Αλλά το νερό ξεχείλισε το φράγμα και η ομάδα αποφάσισε να πάρει θέση, με την ελπίδα να υπάρξει κάποια αλλαγή σε ό,τι έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη».

Ο Μπλατ, ως άνθρωπος του μπάσκετ και άνθρωπος που αγαπάει και τιμά το άθλημα στο οποίο ζει και εργάζεται, δεν είναι υπέρμαχος του να διακόπτεται το παιχνίδι. Και πράγματι, όπως όλοι στον Ολυμπιακό, είναι υπέρ της άποψης ότι το παιχνίδι είναι πιο μεγάλο από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και κάθε ομάδα. Αλλά όταν το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις, τότε κάτι πρέπει να γίνει. Κάποιος πρέπει να αντιδράσει.

Πόσο μάλλον όταν οι όροι είναι διαφορετικοί μόνο προς τη μία πλευρά, διαχρονικά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24