Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αυριανή (16/2, 17:00) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και ο Ζουλιάν Μπιανκόν έκανε δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αυριανή (16/2, 17:00) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επιδιώκοντας τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ζουλιάν Μπιανκόν, μιλώντας στο novasports.gr, αναφέρθηκε στην επικείμενη εκτός έδρας δοκιμασία των Πειραιωτών, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που παρουσιάζουν τέτοιοι αγώνες και τονίζοντας την ανάγκη για κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά, ο Μπιανκόν δήλωσε:

Παπαθεοδώρου: «Οι 4 μεγάλες ομάδες θα δώσουν τα πλέι οφ χωρίς ομάδες… δορυφόρους» (video)
Παπαθεοδώρου: «Οι 4 μεγάλες ομάδες θα δώσουν τα πλέι οφ χωρίς ομάδες… δορυφόρους» (video)

Για τον Πανσερραϊκό:

«Ξέρουμε πως πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, ειδικότερα κόντρα στον Πανσερραϊκό, πάντα είναι δύσκολα εκεί. Πρέπει να κερδίσουμε μετά την εντός έδρας ισοπαλία. Κύριος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Για τα ντέρμπι και τα ματς της Ευρώπης που ακολουθούν:

«Στο μυαλό μας είναι μόνο το ματς με τον Πανσερραϊκό και όχι το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, οπότε κοιτάζουμε μόνο το επόμενο ματς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Θα σκεφτούμε τα επόμενα ματς στη συνέχεια. Δεν βρίσκονται καθόλου στο μυαλό μας, αλλά σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη αγωνιστική».

Για την επιτυχία της Κ19:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα Νέων! Ήμουν στο ματς με τη Χιρόνα και το χάρηκα! Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως δύσκολα, αλλά μετά αντέδρασαν καλά. Άξιζαν τη νίκη και ελπίζω το ταξίδι τους να είναι ξανά μακρύ στο Youth League. Χαίρομαι και για τον Γάλλο προπονητή, Ρομέν Πιτό, μιλάμε πολύ, όπως και με τους Ζοσέ Ανιγκό και Τόμας Μπενεντίκτ, οι οποίοι επίσης δουλεύουν για την Ακαδημία, αλλά και για τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι κάποιες φορές δουλεύουν μαζί μας στην προπόνηση.

Είδαμε απ’ την περασμένη σεζόν τους Κωστούλα και Μουζακίτη, οι οποίοι πλέον παίζουν σε απίθανο επίπεδο μαζί μας. Γιατί όχι και φέτος λοιπόν; Ας συνεχίσουν τη δουλειά και τους εύχομαι ένα μακρύ ταξίδι στο Youth League και φέτος».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24