Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις στην Nova για την ήττα του Ολυμπιακού από την Βαλένθια (85-96), λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της Nova για την ήττα του Ολυμπιακού από την Βαλένθια (85-96), λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικός είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Βαλένθια, άξιζε να κερδίσει 100%. Εμείς δεν αξίζαμε κάτι από αυτό το ματς. Είχαμε λάθος νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο και είμαι απογοητευμένος γι’αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε από εκτός έδρας νίκη και ξεκινάμε το ματς με διαφορετικές πεντάδες, αλλά με σταθερά ίδια συμπεριφορά.

Αταμάν στο Τούρκικο Πρακτορείο Ειδήσεων: «Παναθηναϊκός, Εφές και Φενέρ στο Final Four θα είναι μια τουρκική πανδαισία»
Αταμάν στο Τούρκικο Πρακτορείο Ειδήσεων: «Παναθηναϊκός, Εφές και Φενέρ στο Final Four θα είναι μια τουρκική πανδαισία»

Δεν θέλαμε να ακουμπήσουμε κανένα. Είπαμε ότι θέλουμε να παίξουμε δυνατά, αλλά μόνο η Βαλένθια έπαιξε έτσι. Η δουλειά μου δεν είναι να δημιουργώ το ταλέντο των παικτών. Αυτό υπάρχει. Μπορούμε να το δούμε. Η φιλοσοφία όμως, το πνεύμα για μάχη, αυτά που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ, όλα αυτά είναι δική μου ευθύνη. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει και σε ποιους μπορώ να βασιστώ, αλλά αργά ή γρήγορα θα το βρω.

Αν πας να παίξεις το παιχνίδι “μία κατοχή εμείς, μία εσείς”, χωρίς κανόνες, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και ταλέντο, δεν έχεις ελπίδα. Δεχτήκαμε 50 πόντους στο ημίχρονο. Τον τόνο τον επιβάλλεις από την πρώτη επαφή. Εμείς είχαμε μόνο αντίδραση και ποτέ δράση. Σε κάθε φάση που θέλαμε δύναμη, πίστη, μαχητικό πνεύμα, υστερήσαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έχασαν 11 σουτ και πήραν 7 επιθετικά ριμπάουντ. Πήραν δύο συνεχόμενα σε μία φάση. Αν δεν πας εκεί να πάρεις την μπάλα, τότε έχεις λάθος αντίληψη. Πρέπει να έχουμε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, ειδικά σε ένα παγωμένο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, είναι δική μου ευθύνη αυτό»

Για το κλειστό rotation:

«Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε, βγάλαμε κάποια αντίδραση. Έχουμε πολλούς παίκτες και συνεχόμενα ματς. Αποφάσισα να πάω με αυτό το rotation»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24