Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Γουόκαπ: «Με ανησυχεί πάρα πολύ»
![Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Γουόκαπ: «Με ανησυχεί πάρα πολύ»](https://www.thrylos24.gr/wp-content/uploads/2025/02/Bartzokas-Olympiakos-vs-Karditsa-1024x576.jpg)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για το ΟΠΑΠ Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το φινάλε του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα, όπου ο θρύλος πανηγύρισε την πρόκριση στην τετράδα του ΟΠΑΠ Final Eight.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Είναι τρία παιχνίδια στη σειρά. Πιο πολύ διαχείριση κάναμε σήμερα. Η Καρδίτσα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει διαφορετικούς τρόπους να επιτεθεί στο καλάθι. Δεν ήταν ένα εύκολο ματς. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά».
Για το πόσο τον ανησυχεί ο τραυματισμός του Γουόκαπ: «Πάρα πολύ»
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24