Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ ενόψει των ημιτελικών της Basket League.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ ενόψει των ημιτελικών της Basket League.

Όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ναι, θα είναι αποτυχία, αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα με βάση το πώς έχουμε παίξει και την εικόνα μας. Δε νομίζω ότι θα το πάρει ευχάριστα κάποιος οπαδός του Ολυμπιακού, αν το χάσουμε. Τώρα τελευταία έχει γίνει μια μεγάλη συζήτηση περί επιτυχίας και αποτυχίας, με αφορμή τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτό που λένε όλοι είναι ότι η προσπάθεια μετράει, πόσο φτάνεις τον εαυτό σου στα όρια. Ζούμε στα Βαλκάνια, στην Ελλάδα συγκεκριμένα. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αν είναι αυτό το ζευγάρι, έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Το να κερδίσουμε δεν θα πανηγυριστεί παραπάνω από εμάς, αλλά αν το χάσουμε θα μας στεναχωρήσει πολύ περισσότερο.

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με συνέπεια, η οποία ξεκινά από τη διοίκηση και πηγαίνει σε όλους. Νομίζω πως γενικά είχαμε σταθερότητα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία όσο καλύτερα γίνεται κι εν συνεχεία να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Πάντα αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σεβασμό. Επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε παίξει έναν πολύ διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών από άλλες ομάδες».

Για την αλλαγή στο format:

«Θα μου επιτρέψετε να το μετρήσω γιατί είμαστε σε τεράστια επιβάρυνση. Προπονούμε εμείς τις προπονήσεις, τα παιχνίδια είναι το αναγκαίο κακό αλλά οι προπονήσεις είναι αυτές που μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουμε την ομάδα. Αν όπως το λέτε είναι, οι ομάδες από το 7-12 θα συνεχίσουν να παίζουν κάτι που είναι σημαντικό. Προφανώς είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις σωστές αποφάσεις, εμείς θα τις ακολουθήσουμε».

Για το αν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν οι παίκτες πριν το Κάουνας:

«Με βάση αυτό που είδα στην προπόνηση είναι πολύ δύσκολο. Είναι μεγάλο γεγονός που κατά σύμπτωση είναι πολύ κοντά φέτος. Δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχουν πολλά διαδικαστικά για το ταξίδι και την προετοιμασία. Ταυτόχρονα μόλις τελειώσαμε μια σειρά που μας πίεσε αγωνιστικά και πνευματικά, όμως υπάρχουν παίκτες που είναι συνηθισμένοι να το κάνουν. Είδα κάποιους που είναι έτοιμοι για προπόνηση και άλλους όχι, έχει σχέση με την εμπειρία. Αυτοί που έχουν την εμπειρία καλούνται να βοηθήσουν και τους άλλους. Έχουμε μια προπόνηση αύριο και ο Σάββατο παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο».

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24