Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Πανιωνίου με τελικό σκορ 85-91 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Πανιωνίου με τελικό σκορ 85-91 και να πάρει τη πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Greek Basket League, παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν να του βάλουν τόσο οι αθλητές όσο και οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, πράγμα που σχολίασε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αμέσως μετά τη λήξη τη συγκεκριμένη αναμέτρησης, ο προπονητής των ερυθρόλευκων έκανε δηλώσεις και δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να σχολιάσει τα τεκταινόμενα εντός των τεσσάρων γραμμών, τονίζοντας πως η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν κάθε άλλο παρά αυτή που απαιτεί το ευ αγωνίζεσθαι.

Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν
Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν

Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα είπε ο κόουτς των Πειραιωτών: «Δεν θα ήθελα να μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί καταλαβαίνετε εδώ ακούμε έναν οχετό συνέχεια, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα στους φιλάθλους. Ελπίζω τα παιχνίδια να γίνονται σε καλύτερες συνθήκες».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24