Η πρώτη «γαλανόλευκη» ανάρτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος δηλώνει υπερήφανος κι ανυπόμονος να γνωρίσει τους συμπαίκτες του.

Η γραφειοκρατία ξεπεράστηκε και ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι πλέον Έλληνας και με τη βούλα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να καλεί τον 29χρονο άσο για τα ματς της Εθνικής ομάδας στο Nations League.

Ο άσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που περίμενε πώς και πώς αυτή την εξέλιξη, δεν έκρυψε τη χαρά του μέσω ανάρτησης στα social media όπου δήλωσε υπερήφανος που θα εκπροσωπήσει τα χρώματα της Ελλάδας.

Η ανάρτηση του Μπάλντοκ:

«Στιγμή μεγάλης υπερηφάνειας για μένα και την οικογένειά μου, η κλήση στην εθνική Ελλάδος. Ανυπομονώ να συναντήσω την ομάδα και να ξεκινήσουμε!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Baldock (@georgebaldock)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24