Πρεμιέρα στο ΝΒΑ για τους Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» να πανηγυρίζουν τη νίκη επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς με σκορ 118-117.

Η σεζόν ξεκίνησε με κάθε επισημότητα και για τους Μπακς. Τα «ελάφια» υποδέχθηκαν τους Σίξερς, σε ένα πολύ δυνατό ματς της ανατολικής περιφέρειας και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 118-117.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντέιμιαν Λίλαρντ που έδειξε την αξία του στο πρώτο παιχνίδι της regular season. Τελείωσε το ματς με 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός, τελειώνοντας το ματς με double-double (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ).

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ταϊρίζ Μάξεϊ με 31 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Ιδανικός τρόπος για να παίξουν το πρώτο τους ματς τα «ελάφια». Μπορεί να ήρθε με αρκετά ζόρικο τρόπο η νίκη. Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και στάνταρ ο κόσμος περίμενε πως και πως να δει τους Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο να συνεργάζονται.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24