Μπάγερν εναντίον Ίντερ 1-2: Άλωσαν το Μόναχο οι «νερατζούρι»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Μπάγερν στο Μόναχο, στην πρώτη τους κόντρα για τα προημιτελικά του Champions League.
Η Ίντερ πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, το βράδυ της Τρίτης (8/4), στην πρώτη τους μάχη για τα προημιτελικά του Champions League. Αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εντυπωσιακό γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι Βαυαροί ισοφάρισαν με τον Τόμας Μίλερ, στο 86ο λεπτό, για να έρθει ο Φρατέσι δύο λεπτά αργότερα, στο 88′, και να πετύχει δεύτερο γκολ για τους «νερατζούρι».
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε 8 ημέρες, αλλά αυτή τη φορά στο Μιλάνο. Με την Ίντερ γηπεδούχο και την Μπάγερν να έχει μια δύσκολη αποστολή.
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24