Το μήνυμα-καρφί του Sport Director της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για το κλίμα στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες των Πειραιωτών πανηγύρισαν μαζί την επιτυχία αυτή, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι το κεντρικό πρόσωπο, χάρη στην εμφάνιση 20 πόντων και 20 ριμπάουντ, κυριαρχώντας κάτω από τα καλάθια στο φαληρικό στάδιο.

Η «καλημέρα» των Πειραιωτών είχε τον«Μίλου» ως κεντρικό πρόσωπο και το «φατούρο» των συμπαικτών του, με τον Χρήστο Μπαφέ να στέλνει το δικό του μήνυμα. Ο Sport Director της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έκανε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο και μέσα σε 4 λέξεις τα είπε ολα!

«Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια», έγραψε χαρακτηριστικά, με αρκετή δόση ειρωνείας, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το κλίμα στα ενδότερα της ομάδας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24