Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σαλαμίνα (42-20) ο Στέφανος Μιχαηλίδης...

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σαλαμίνα και πήρε ευρεία νίκη με 42-20 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών της Premier.

Από την πλευρά του ο παίκτης του Ολυμπιακού Στέφανος Μιχαηλίδης ανέφερε: «Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ο τρίτος μας αγώνας και σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό.

Η ομάδα δείχνει καλά σημάδια και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ενόψει της συνέχειας ακολουθούν δυνατά ματς, στα οποία θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24