Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Ο νεαρός Δημήτρης Μιχαηλίδης ήταν ένας από τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού που σκόραραν στο 2-1 επί της Λάρισας για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ15.

Ο ίδιος μίλησε μετά το ματς για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό, αλλά και την προσπάθεια που έχουν κάνει όλα τα παιδιά φέτος.

Διαβάστε όσα είπε:

«Τη φετινή χρονιά, έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Έχουμε χάσει, έχουμε κερδίσει, έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ. Πιστεύω, πως ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς, δεχτήκαμε ένα γκολ, επειδή δεν συντονιστήκαμε με τα μαρκαρίσματα στο κόρνερ, αλλά το παλέψαμε μέχρι το τέλος και νικήσαμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24