Ο Μίτσελ, πάντοτε στάζει μέλι για τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό προπονητή να δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη προς τον σύλλογο του Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, βρέθηκε στην Ολλανδία κι έδωσε μία φιλική αναμέτρηση με την Αλ Καντισίγια, ομάδα που προπονεί ο Μίτσελ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Ισπανός προπονητής φυσικά, είναι αρκετά γνώριμος και αγαπητός στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Καθώς, είχε δύο θητείες στον πάγκο της ομάδας μας. Η πρώτη από τα μέσα του 2013, έως τις αρχές του 2015, ενώ η δεύτερη ήταν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23.

Ο Μίτσελ δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έζησε στον Πειραιά, κάτι που φαίνεται αν παρατηρήσει κάποιος την αντίδρασή του, όταν είδε ξανά οικεία πρόσωπα, κατά τη φιλική αναμέτρηση.

Δείτε τα όσα είπε στις δηλώσεις του, ο Μίτσελ στην Cosmote TV:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24