Ο Μίτσελ έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ναντ, την τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δικό του σχόλιο έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Θρύλου με τη Ναντ ο Μίτσελ, μιλώντας για τα όσα είδα, αλλά και τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Διαβάστε όσα είπε:

«Οταν χάνεις δεν μπορείς να έχεις πολλά θετικά στοιχεία. Είχαμε ευκαιρίες και κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλα στο δεύτερο μέρος σιγά-σιγά παραχωρούσαμε τον χώρο.

Ήταν θετικοί οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Αν παίζουν όπως σήμερα είναι ένας καλός τρόπος να τραβήξουν την προσοχή μου.

Στην ουσία η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει αύριο, ξέρουμε τι σημαίνει το ματς. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αν πρέπει να επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι θα γίνει την Κυριακή.

Πραγματικά, όπως έδειξαν και σήμερα οι φίλαθλοί μας θα το δείξουν ξανά. Είναι αυτοί που μας στηρίζουν στις καλές και στις κακές στιγμές».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24