Ο Μίτσελ έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη, αλλά και την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Νότιγχαμ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε μία πολύ καλή εικόνα στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ του Παϊτίμ Κασάμι και έδειξε πολύ καλά δείγματα.

Ικανοποιημένος ήταν και ο Μίτσελ με τη λήξη του ματς, με τον Ισπανό να δηλώνει ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα, ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος, η ομάδα βελτιώνεται».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24