Δηλώσεις παραχώρησε στον τύπο της Σερβίας ο σέντερ του Ολυμπιακού όπου τόνισε ότι αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό...

Χαρούμενος στον Ολυμπιακό και με την πρόοδό του δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε συνέντευξη σε μέσο της Σερβίας ενώ δήλωσε άγνοια για το μέλλον του. Επίσης δήλωσε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι προσηλωμένος στην Εθνική του ομάδα και στο Παγκόσμιο που ξεκινάει σε λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι και είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον»

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την κατάσταση που βρίσκεται απάντησε:

«Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24