Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κατάφερε να προσφέρει στην Κρίσταλ Πάλας σε όλα τα ματς της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε και ως εκ τούτου, έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη των 20 ομάδων της Premier League!

Ο Σέρβος πρώην χαφ του Ολυμπιακού απέδειξε πως… δεν σταματάει ποτέ!

Στη φετινή προσπάθεια της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε καθεμιά από τις 38 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα απ’ όλους.

Πιο συγκεκριμένα, διένυσε 444 χλμ. στον αγωνιστικό χώρο και ήταν κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι, με δεύτερο τον Τζακ Κορκ της Μπέρνλι (446 χλμ.) και τρίτο τον Ζορζίνιο της Τσέλσι (419 χλμ.).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24