Ο Παναγιώτης Ρουπακιώτης, έλληνας ορθοπεδικός που ζει στη Μεγάλη Βρετανία, διευκρίνισε πως όσοι έχουν αλλεργίες και οι εγκυμονούσες γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Παναγιώτης Ρουπακιώτης, ο έλληνας ορθοπεδικός που ζει στη Μεγάλη Βρετανία και έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουπακιώτη, είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι οι επιστήμονες δημιούργησαν το εμβόλιο τόσο γρήγορα.

Ο ίδιος δεν αισθάνεται κάτι από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο, ωστόσο τόνισε πως η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε ερευνητικό στάδιο και ακόμα καταγράφονται τυχόν παρενέργειες.

Το εμβόλιο εγκρίθηκε τόσο γρήγορα λόγω της έκτακτης ανάγκης που έχει προκύψει από την πανδημία του κοροναϊού, σημείωσε.

Διευκρίνισε πως όσοι έχουν αλλεργίες και οι εγκυμονούσες γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα τα δεδομένα γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Ακόμα, εξήγησε πώς λειτουργεί το εμβόλιο στον οργανισμό και πώς χορηγείται.

«Το νόημα του εμβολίου είναι να αποκτήσεις τα αντισώματα και να μη νοσήσεις» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το εμβόλιο-διαβατήριο είπε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό σε δημοκρατικές χώρες.

πηγή: in.gr

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24