Μεταγραφικές σκέψεις στον Ολυμπιακό: Ενίσχυση με δύο παίκτες!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ανακάμψει από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και εξετάζει ενίσχυση του ρόστερ με δύο ποιοτικές και ουσιαστικές μεταγραφές.
Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή βιώνει μια δύσκολη στιγμή μετά τον αποκλεισμό από τον Διομήδη στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ήττα αυτή ήταν σίγουρα οδυνηρή για την ομάδα. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να «συνέλθουν» και να επανακάμψουν. Η γιορτινή διακοπή και το «διάλειμμα» από τις προπονήσεις αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα να αποφορτιστεί και να ανανεωθεί ψυχολογικά.
Το παιχνίδι στο Άργος ανέδειξε δύο σημαντικά ζητήματα, τα οποία κάνουν επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση. Οι σκέψεις για μεταγραφές είναι ήδη στο τραπέζι. Φυσικά με κύριο στόχο την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, έτσι ώστε να ανέβει κι άλλο ο ανταγωνισμός. Η ομάδα πιστεύει ότι οι γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Ο προπονητής, Ζέλικο Μπάμπιτς, έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι η απόκτηση ενός κορυφαίου τερματοφύλακα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Κάτι που έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.
Επιπλέον, οι ξένοι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν τα αναμενόμενα φέτος. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες. Αλλά από τους ξένους απαιτείται το κάτι παραπάνω. Οι τραυματισμοί κάποιων ξένων έχουν δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ως εκ τούτου, εξετάζεται και η προσθήκη ενός επιπλέον ξένου παίκτη.
Αν και η υπόθεση είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, η διοίκηση αναμένει να λάβει αποφάσεις πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 18 Ιανουαρίου.