Μεντιλίμπαρ σε παίκτες: «Να είστε συγκεντρωμένοι»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Παπακανέλλος: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αγαπάω – Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση»
- Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης, το όνειρό του να βλέπει παιδιά της Ακαδημίας και η «άγκυρα» των τριών «μικρών»
- Ολυμπιακός: Αντώνης Παπακανέλλος μένει… εκεί που του λέει η καρδιά του – Στιγμές της υπογραφής του νέου συμβολαίου!
Τη συγκέντρωση και τη προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε ζήτησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο Ολυμπιακός, μετά την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 εναντίον της Λαμίας, στρέφει την προσοχή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Την Πέμπτη (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD), οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχτούν την Φενέρμπαχτσε στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν από αυτήν τη σημαντική αναμέτρηση. Ο Ισπανός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να εφαρμόσουν στο παιχνίδι ό,τι έχουν προετοιμάσει στις προπονήσεις.
Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε ο 63χρονος Βάσκος τεχνικός του Θρύλου στους αθλητές του συλλόγου: “Συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Θέλω συγκέντρωση στο ματς απ’ όλους, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Πέμπτης και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά.
Να κάνουμε δυνατές προπονήσεις και να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Σας έχω ξαναπεί αυτό είναι κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό και θέλω να δω την καλύτερη προσπάθεια απ’ όλους”.