Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας, μην δώσουμε πρωτοβουλία στην Μπόντο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν την αυριανή «μάχη» με την Μπόντο Γκλιμτ, με φόντο το εισιτήριο για τους «8» του Europa League.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπόντο Γκλιμτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/3, 19:45), τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να πάει βήμα-βήμα για να πετύχει την ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
Για την αντίδραση που περιμένει από την ομάδα του: «Προσπαθώ να σκέφτομαι όσο το δυνατόν λιγότερο το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης και προσπαθώ να είμαι focus στο αυριανό παιχνίδι και να πάμε βήμα βήμα».
Για το γεγονός ότι είναι αήττητος σε νοκ-άουτ: «Δεν μου αρέσουν τα στατιστικά γιατί αυτά είναι για να σπάνε. Αν σκεφτόμαστε έτσι, τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αποκλειστούμε.
Για το πλάνο: «Η απάντηση μου είναι ναι. Έχω τα πάντα στο μυαλό μου. Και το πρώτο που θέλω να κάνουμε σε σχέση με το πρώτο ματς είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Να μην δώσουμε την πρωτοβουλία στην Μπόντο και να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας».
Για τους τραυματίες (Ελ Κααμπί, Όρτα, Ντάνι Γκαρθία): «Είναι όλοι καλά».