Αναμενόμενο θεωρείται ότι θα υπάρξει sold out στον αγώνα με την Μπασακσεχιρ.

Με 28.500 εισιτήρια να έχουν βρει κάτοχο και άλλα 3.500 να είναι στον «αέρα», οι περισσότεροι θεωρούν ότι το «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι sold out για τον αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου με την Μπασακσεχίρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το μεγάλο προβάδισμα του 1-0 από την Τουρκία και θέλουν, μαζί με τον κόσμο τους να γιορτάσουν ακόμα μία πρόκριση. Το κοινό των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο Φαληρικό γήπεδο, παρόλο που το ματς θα είναι κάτω από ζέστη και προπαραμονές του 15αυγουστου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24