Οι νέες Γυναίκες ξεπέρασαν το εμπόδιο της Νέας Ζηλανδίας...

Με το δεξί, όπως αναμενόταν, η Εθνική ομάδα νέων γυναικών ξεκίνησε την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Φουνσάλ της Μαδέιρα, επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με 15-9 (οι φωτογραφίες είναι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Στέφανου Λεάνδρου ξεκίνησε άσχημα και βρέθηκε ισόπαλο στην πρώτη περίοδο της συνάντησης με 3-3. Η συνέχεια ήταν διαφορετική, αφού η Εθνική ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της σε όλους τους τομείς.

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 15-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 6-2, 2-2, 4-2

ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσιώνη, Κατσιμπρή, Λούδη, Ελληνιάδη 2, Πρωτοπαπά 1, Μαστρόκαλου, Νίνου, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κοκκινάκη, Δούλη 3, Κοντονή 3, Κανετίδου 4, Αρχοντάκη.
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Χιούτον 3, Σόρτεκ 3, Μίλισιτς 2, Ντόακ 1.

Η Ελλάδα αγωνίζεται την Τρίτη (10/9) με τον Καναδά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24