Η Ελένη Πέτα ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με την κριτή του J2US.

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Πέτα στο «Happy Day».

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή, με την οποία ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους στη μουσική.

Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα, ωστόσο οι δρόμοι τους χώρισαν.

Η ίδια τόνισε πως δεν μάλωσαν ποτέ και αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που μίλησε με την κριτή του J2US ήταν όταν γέννησε τον γιο της.

«Με την Δέσποινα κατεβήκαμε μαζί και τα πρώτα χρόνια κάναμε πολλή παρέα. Στη διάρκεια όμως χώρισαν οι δρόμοι μας εκ των πραγμάτων, δεν έγινε κάτι. Δεν έχουμε μαλώσει. Είναι ένας άνθρωπος που έχω στην καρδιά μου αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι έγινε κάτι και χώρισαν οι δρόμοι μας. Απλά απομακρυνθήκαμε. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν γέννησα τον γιο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πέτα για τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24