Με κορυφαίο τον φόργουορντ του Ολυμπιακού η Λετονία συνέτριψε με 97-80 την Λιθουανία σε φιλική αναμέτρηση στο Βίλνιους

Ένα δείγμα των εκτελεστικών του ικανοτήτων επέδειξε ο Γιάνις Τίμα στη φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση της Λετονίας απέναντι στη Λιθουανία.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού πέτυχε 18 πόντους με εκπληκτική στατιστικά (3/4 δίποντα, 4/10 τρίποντα , 7 ριμπάουντ) σε 23:03 λεπτά συμμετοχής οδηγώντας την Εθνική του ομάδα στην νίκη με 97=80 στο Βίλνιους
Ο έτερος παίκτης του Ολυμπιακού Γιάνις Στρέλνιεκς σημείωσε 10 πόντους, ενώ είχε 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 26 :20- λεπτά συμμετοχής

Για τους Λετονούς, ο Μέιερς είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ
Σε ό,τι αφορά τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε 6 πόντους με 0/2 βολές, 0/3 δίποντα και 2/4 τρίποντα, 4 ασίστ και 2 λάθη στα 21:13 που έμεινε στο παρκέ.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 37-45, 56-68, 80-97

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24