Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε στα social media πέντε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ, βρέθηκε χθες στη Λαμία, όπου μαζί με τη σύζυγό του, Μπέριλ, διοργάνωσαν ένα όμορφο event στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας μαζί τον Λούκα Βιλντόζα και τη σύντροφό του, Μιλίτσα, την παίκτρια μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ελεάννα Χριστινάκη, τον Δημήτρη Κυρσανίδη και άλλους.

Ο έμπειρος άσος των «ερυθρόλευκων» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Λαμία, στις οποίες φορούσε μπλουζίτσες με τα πρόσωπα της Δώρας Γκουντούρα, της Χριστινάκη, του Έισι Λο, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα και Σάσα Βεζένκοφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaq McKissic (@smck40)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24