Με Μόουζες Ράιτ στη Γαλλία ο Ολυμπιακός! – Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για Γκος και Φουρνιέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε πως ο Μόουζες Ράιτ θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Γαλλία για το ματς με τη Βιλερμπάν.
Την είδηση πως ο Μόουζες Ράιτ θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στη Γαλλία. Ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης απέναντι στη Βιλερμπάν, έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ολοκληρώσαμε σήμερα την κανονική περίοδο με μια καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών. Αυτό που έχει βαρύτητα αυτή την στιγμή είναι να γυρίσουν οι τραυματίες. Γιατί έχουμε πάρα πολλούς παίκτες πια που έχουν πρόβλημα και θέλουμε σε περίπου 1 μήνα που αρχίζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η υγεία είναι λοιπόν πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς το επόμενο διάστημα ώστε όχι μόνο για να γυρίσουν οι τραυματίες, αλλά να έρθουν και σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο στα πλέι οφς».
Ερωτηθείς για το ποιοι θα ταξιδέψουν αύριο στη Λιόν (ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν 25/03, 21:45), τόνισε:
«Αύριο θα μπουν (σ.σ. στο αεροπλάνο) 12-13 άτομα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ο Εβάν Φουρνιέ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Γουίλιαμς Γκος και ο Μόουζες Ράιτ».