Στη δωδεκάδα του Θρύλου ο Κόνιαρης

Τον Αντώνη Κόνιαρη επέλεξε να πάρει στη δωδεκάδα του για το ματς με την Αναντολού Εφές ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός θεώρησε πως θα χρειαστεί ακόμη έναν παίκτη στην περιφέρεια και για αυτό το λόγο άφησε εκτός τον Βασίλη Χαλαραμπόπουλο, που είχε ταξιδέψει στο Μόναχο για το προηγούμενο ματς με την Μπάγερν. Το ίδιο έκανε και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Χάρισον, Κόνιαρης, Σπανούλης, Σλούκας, Μάρτιν, Βεζένκοβ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς, Έλις, ΜακΚίσικ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24