Στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Ατρομήτου επέστρεψαν οι παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως απουσιάζει ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 επέστρεψαν οι παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως απουσιάζει ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ με δεύτερη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας να αποτελεί ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Οι παίκτες που επέστρεψαν συγκεκριμένα είναι οι Ζοσέ Σα, Ραφίνια,  Ρούμπεν Σεμέδο,  Ουσεϊνού Μπα,  Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ,  Γιαν Εμβιλά,  Μαντί Καμαρά,  Ματιέ Βαλμπουενά,  Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας και Γιουσέφ Ελ Αραμπί οι οποίοι αυτές τις μέρες πήραν τις απαραίτητες ανάσες από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαλύει κάθε… προπαγάνδα!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαλύει κάθε… προπαγάνδα!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24