Συνολικά 19 Αθλητές θα πάνε από τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας!

Στην Παραλία Διστόμου του οικισμού Άσπρα Σπίτια, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (11-12/9) τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water), όλων των Κατηγοριών & Masters.

Οι αθλητές του Ολυμπιακού  μετά την κατάκτηση του 62ου πρωταθλήματος  και του τρεμπλ στην ΟΠΕΝ στη Θεσσαλονίκη, έχουν ως στόχο να πετύχουν το τρεμπλ και στην Ανοιχτή Θάλασσα, διεκδικώντας το πρωτάθλημα στους άντρες, τις γυναίκες και την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή που αποτελείται από 19 αθλητές, 11 άνδρες και 8 γυναίκες αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από το «Γ. Καραϊσκάκης» με προορισμό την Αράχωβα.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους:

Άνδρες (11):

Δημήτρης Νέγρης, Παναγιώτης Χιώτης,  Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, Ηλίας Παλαιολόγος, Άγγελος Ποάλας, Ευάγγελος Αρβανίτης, Βασίλης Σοφικίτης, Μάριος Χρστοδούλου, Αθανάσιος Καραντώνης, Μιχάλης Τσαβαρής, Ορφέας Γενκιανίδης

Γυναίκες (8):

Στυλιανή Απλαντή, Γεωργία Παυλοπούλου, Κωνσαντίνα Περιβόλα, Αναστασία Παπαϋφαντή, Μαρίνα Πάκου, Στυλιανή Χαροκόπου, Καλλιόπη Κανόγκα, Μαρία Αργυροπούλου

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24