Νέο ποστάρισμα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αυτή τη φορά, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο μπάσκετ γυναικών.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, το Σάββατο (14/10), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, μετά το σπουδαίο «διπλό» (69-85) στην Τουρκία επί της Melikgazi Καϊσέρι, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Υποδέχονται τον Ηρακλή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 15:00 (OSFP TV), για την 2η αγωνιστική της Α1.\

Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!
Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!

Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ώστε να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους, κάνοντας το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη: 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24