Παιχνίδι στη Ρουμανία για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα να διεκδικεί κόντρα στη Στεάουα την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup.

Στη Ρουμανία, για την πρόκριση στη φάση των «4» του Challenge Cup, βρίσκεται από την Τετάρτη το πρωί, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την πρόκριση στον τελικό του League Cup, ο Θρύλος επιστρέφει στην Ευρώπη, δίνοντας σήμερα, Πέμπτη (26/1) στις 18:00 τον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης στην έδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στην κρίσιμη ρεβάνς στο Βουκουρέστι, κόντρα στη ρουμανική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι», μετά την «καθαρή» νίκη (3-1) στον πρώτο προημιτελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», χρειάζονται δύο σετ, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Challenge Cup.

Δείτε το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη για την αναμέτρηση: 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24