Ανοιχτή χαρακτήρισε την υπόθεση πρόκριση ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς την προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς του Αγρινίου σημείωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Είναι μία ήττα στο πρώτο παιχνίδι αυτού του γύρου. Είναι όλα ανοιχτά έχουμε το δεύτερο ματς στο γήπεδό μας. Όλα είναι ανοιχτά. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλά αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι κρατάει: «Μόνο καλά πράγματα έχουμε δει από τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Έκανε καλό παιχμνίδι ο Σουρλής. Όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά και έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον».

Για το αν θα κάνει rotation στο κύπελλο: «Πιστεύω πολύ στα παιδιά αυτά. Θεωρώ ότι μπορούν να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό το πρόγραμμα που είναι βαρύ. Έχουμε παιχνίδι Τετάρτη – Κυριακή. Συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου παρά τα συνεχή κακά αποτελέσματα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24