Σαφώς ενθουσιασμένος ήταν ο προπονητής μας, Πέδρο Μαρτίνς μετά την νίκη επί του ΟΦΗ...

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είναι πολύ δύσκολο πως πανηγυρίζουμε τον τίτλο χωρίς τον κόσμο. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος αλλά τον έχω πάντα κοντά μου.

Είχαμε ψυχή πρωταθλητή, είχαμε ποιότητα και είχαμε όσα χρειάζονταν για να ήμαστε εδώ. Δουλέψαμε πολύ είχαμε πολλά εμπόδια αλλά είχαμε δύναμη ποιότητα και δουλειά. Ήταν μια θεϊκή σεζόν και ευχαριστώ όλους τους παίκτες, είμαι περήφανος για αυτούς έμαθα πολλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς.

Πέρσι η ομάδα ήταν καινούργια χρειαστήκαμε χρόνο. Ο πρόεδρος είδε πως θέλαμε χρόνο αλλά είχαμε καλή ομάδα, του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τα δείγματα φάνηκαν από πέρσι. Υπάρχει και ένας ακόμα κριτής ο κόσμος, μας στήριξε τους ευχαριστούμε πως μας στήριξαν σε όλη την προσπάθειά μας και μας βοήθησαν. Ο κόσμος πίστευε σε εμάς και τους ευχαριστούμε.

Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24