Μαρινάκης: «Ήμουν μέλος στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού» (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε ότι σε νεαρότερη ηλικία ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε το δελτίο του!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκάλυψε ένα λιγότερο γνωστό κομμάτι της σχέσης του με τον σύλλογο, στο επετειακό ντοκιμαντέρ της εκπομπής MEGA Stories για τα 100 χρόνια ζωής των Πειραιωτών, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/3).
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, υπήρξε μέλος σε τρία διαφορετικά τμήματα του Ολυμπιακού, όταν ήταν παιδί. Kάτι που υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς του με τον σύλλογο από τα πρώτα του χρόνια.
«Υπήρξα όταν ήμουν 11-12 χρονών στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, εδώ λίγο πιο κάτω από την ΠΑΕ, στην παλιά λέσχη που ήταν τα γήπεδα του μπάσκετ. Κολύμβηση στην αρχή όταν ήμουν ακόμα πιο μικρός, μπάσκετ και πόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.
Μάλιστα, λίγο μετά τις δηλώσεις του προβλήθηκαν και πλάνα από την παιδική του ταυτότητα. Η οποία κι επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο τμήμα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων»! Kάτι που προκάλεσε συγκίνηση στους φίλους της ομάδας.
Ένα ακόμη δείγμα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεγάλωσε με τον Ολυμπιακό και παραμένει αφοσιωμένος, όχι μόνο ως διοικητικός ηγέτης, αλλά και ως αυθεντικό μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.
Δείτε το βίντεο παρακάτω: